Heerlijk en snel op tafel te toveren. Kan perfect tijdens de week of als je eens volk ontvangt.
Recept voor 2 personen

Ingrediënten
1 prei
2 wortels
10g vloeibare margarine
50ml witte wijn
1/2 groentebouillonblokje vetarm
1 doosje light room (200ml)
peper en zout
150g kabeljauwfilet (vers of uit de diepvries)
125g zalmfilet (vers of uit de diepvries)
handvol verse peterselie indien gewenst
Bereidingswijze
Verwarm je oven voor op 180°c
Snij de prei en wortels in fijne reepjes
Warm de boter op in een pan met hoge rand
Voeg de groenten toe aan de pas en stoof aan gedurende 3minuutjes
Blus de groenten door de wijn erover te gieten
Kruid af met peper, zout en het bouillonblokje
Voeg de room toe, laat pruttelen tot de wortelen gaar zijn (met deksel op de pan)
Snij ondertussen de vis in blokjes
Doe de blokjes vis in een ovenschotel en giet er de groenten emt room over
Plaats de ovenschotel in oven gedurende 20 a 25 minuten
Werk af met wat versnipperde peterselie
Heerlijk om te serveren met wat puree bij.
Laat het smaken!
Vergeet mij niet te taggen op Facebook of Instagram als je dit receptje uittest.
Hieronder kan je ook altijd feedback achterlaten.
Comentários