top of page

Wrap met koolsalade


Frisse wraps voor op een warme avond met een pindasausje als twist. Het beste van al? je tovert dit in 1,2,3 op tafel.

Dit recept is voor 2 personen

 

Ingrediënten

  • 200 a 250g gebakken kippenblokjes, gekruid naar eigen smaak

  • 4 a 6 volkoren wraps

Voor de saus

  • 1 eetlepel pindakaas

  • 1 eetlepel olijfolie

  • 1 eetlepel honing

  • 3/4 a 1 eetlepel rijstazijn (eventueel gewoon witte azijn)

  • 1/2 eetlepel soyasaus

  • 1 teentje knoflook

  • 1 theelepel geraspte verse gember

  • een snufje cayennepeper

  • peper en zout naar smaak

Voor de salade

  • 150g versnipperde witte kool

  • 150g versnipperde Chinese kool

  • 2 geraspte wortels

  • 1 fijngesneden rode paprika

  • Hand vol verse koriander of peterselie, versnipperd

 

Bereidingswijze

  1. Voeg alle ingrediënten voor de saus samen en meng

  2. Laat deze even opzij staan terwijl je de groenten versnipperd en door elkaar mengt

  3. Giet de saus over de koolsalade en meng goed

  4. Warm de wraps even op volgens de instructies op de verpakking

  5. Schep een ruime hoeveelheid koolsalade op de wrap en schik er enkele kippenblokjes op

  6. Plooi de wrap dicht en geniet ervan


Laat het smaken!

Vergeet mij niet te taggen op Facebook of Instagram als je dit receptje uittest.

Hieronder kan je ook altijd feedback achterlaten.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page