Frisse wraps voor op een warme avond met een pindasausje als twist. Het beste van al? je tovert dit in 1,2,3 op tafel.
Dit recept is voor 2 personen
Ingrediënten
200 a 250g gebakken kippenblokjes, gekruid naar eigen smaak
4 a 6 volkoren wraps
Voor de saus
1 eetlepel pindakaas
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel honing
3/4 a 1 eetlepel rijstazijn (eventueel gewoon witte azijn)
1/2 eetlepel soyasaus
1 teentje knoflook
1 theelepel geraspte verse gember
een snufje cayennepeper
peper en zout naar smaak
Voor de salade
150g versnipperde witte kool
150g versnipperde Chinese kool
2 geraspte wortels
1 fijngesneden rode paprika
Hand vol verse koriander of peterselie, versnipperd
Bereidingswijze
Voeg alle ingrediënten voor de saus samen en meng
Laat deze even opzij staan terwijl je de groenten versnipperd en door elkaar mengt
Giet de saus over de koolsalade en meng goed
Warm de wraps even op volgens de instructies op de verpakking
Schep een ruime hoeveelheid koolsalade op de wrap en schik er enkele kippenblokjes op
Plooi de wrap dicht en geniet ervan
Laat het smaken!
Vergeet mij niet te taggen op Facebook of Instagram als je dit receptje uittest.
Hieronder kan je ook altijd feedback achterlaten.
Comments