top of page

Havermout baksel met appel en kaneel


Een lekker ontbijtje of eerder als gezond dessert na de maaltijd, dit receptje kan voor beide. Ideaal om onmiddellijk voor meerdere dagen ontbijt klaar te maken.


Dit recept is goed voor 6 à 8 porties, afhankelijk van hoeveel honger je hebt.


 

Ingrediënten

- 300ml amandelmelk

- 130g havermout

- 40g rozijnen

- 2 appels

- 1 theelepel kaneel

 

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C

  2. Doe de amandelmelk, havermout en rozijnen in een kom en meng

  3. Laat dit zeker 5 a 10 minuten staan

  4. Rasp ondertussen de appel grof

  5. meng de appel samen met de kaneel door het mengsel

  6. Roer goed door elkaar

  7. Vet een bakblik in met een bakspray of een klein beetje bakboter

  8. Doe het mengsel in het bakblik

  9. Plaats het bakblik in de oven en bak voor 25minuten

  10. Haal het uit de oven en eet warm op


Heel makkelijk opnieuw op te warmen in de microgolfoven 's morgens


Laat het smaken.

Vergeet mij niet te taggen op Instagram of Facebook als je het receptje probeert.

Hieronder kan je ook altijd feedback achterlaten.



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page