Een lekker ontbijtje of eerder als gezond dessert na de maaltijd, dit receptje kan voor beide. Ideaal om onmiddellijk voor meerdere dagen ontbijt klaar te maken.
Dit recept is goed voor 6 à 8 porties, afhankelijk van hoeveel honger je hebt.
Ingrediënten
- 300ml amandelmelk
- 130g havermout
- 40g rozijnen
- 2 appels
- 1 theelepel kaneel
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C
Doe de amandelmelk, havermout en rozijnen in een kom en meng
Laat dit zeker 5 a 10 minuten staan
Rasp ondertussen de appel grof
meng de appel samen met de kaneel door het mengsel
Roer goed door elkaar
Vet een bakblik in met een bakspray of een klein beetje bakboter
Doe het mengsel in het bakblik
Plaats het bakblik in de oven en bak voor 25minuten
Haal het uit de oven en eet warm op
Heel makkelijk opnieuw op te warmen in de microgolfoven 's morgens
Laat het smaken.
Vergeet mij niet te taggen op Instagram of Facebook als je het receptje probeert.
Hieronder kan je ook altijd feedback achterlaten.
Comments