Eén van de makkelijkste recepten om zelf brood te bakken. Je hebt maar enkele ingrediënten nodig en er moet niets rijzen, dus het vraagt niet veel tijd.
Voor 4 naanbroodjes
Ingrediënten
200g natuur yoghurt of roeryoghurt
1 eetlepel olijfolie
270g zelfrijzende bloem
snufje zout
Als toevoegingen: een teentje knoflook, een koffielepel komijn poeder, een eetlepel verse peterselie, een theelepel paprikapoeder
Bereidingswijze
Voeg alle ingrediënten samen in een kom en meng tot je een deeg creëert
Dit is het moment waar je de gewenste kruiden kan toevoegen
Bestuif een oppervlak met bloem en kneed het deeg gedurende 3 minuten
Verdeel het deeg in 4 en maak een bolletjes van
Rol ieder bolletje uit tot een pannenkoek van ongeveer een halve centimeter dik
zet een pan op het vuur en laat deze warm worden
Bak het naanbrood 2 minuten langs elke zijde, tot het langs beide kanten mooi gekleurd is
Deze naanbroodjes zijn heerlijk bij wat tapenade, tzatziki of als side dish bij tika masala of andere Aziatische gerechten.
Laat het smaken!
Vergeet mij niet te taggen op Facebook of Instagram als je dit receptje uittest.
Hieronder kan je ook altijd feedback achterlaten.
Comentarios