Een heerlijk frisse dip om je gasten mee te verrassen. Je maakt hem best wel een uur of 2 op voorhand zodat de smaken goed kunnen mengen.
Ingrediënten
- 125g magere Griekse yoghurt (Oikos 0%)
- 1/2e komkommer
- 1 teentje look
- 5 blaadjes munt
- peper en zout
Bereidingswijze
Doe de yoghurt in een grotere kom
Snij de komkommer doormidden en ontpit hem
Rasp de komkommer
Doe de geraspte komkommer in een handdoek en wring het water er uit
Plet het teentje look
Versnipper de blaadjes munt
Meng alles door de Griekse Yoghurt en kruid af met een snufje peper en zout
Laat de dip even afkoelen in de frigo (minstens 1uur)
Serveer met een lekkere cracker of volkoren pitta broodjes
Laat het smaken!
Vergeet mij niet te taggen op Facebook of Instagram als je dit recept uittest.
Hieronder kan je ook altijd feedback achterlaten.
Komentáře