top of page

Pasta met spinaziesaus

Nood aan iets dat je snel op tafel kan toveren na een drukke dag, maar dat toch lekker en voedzaam is? Probeer dan dit receptje eens.


Voor 2 personen


Ingrediënten

  • 150g ongekookte volkoren spirelli

  • 200g gemengd- of rundergehakt

  • 400g gehakte diepvriesspinazie (zonder room!)

  • 1 teentje knoflook

  • 1 doosje light room (250ml) bij lactose-intolerantie kan je kiezen voor Alpro cooking room

  • peper en zout

 

Bereidingswijze

  1. Zet een pot op het vuur met water om de pasta al dente te koken volgens de verpakking

  2. Bak het gehakt rul in een pan met hoge rand

  3. Voeg de diepvriesspinazie er aan toe en laat ontdooien (op een laag vuurtje en met een deksel op de pan)

  4. Pers het teentje knoflook en voeg toe aan de spinazie

  5. Giet de room bij de spinazie en kruid af met peper en zout

  6. Plaats een deksel op de pan en laat 5 minuutjes sudderen

  7. Schep de saus over de pasta en laat het smaken


Vergeet mij niet te taggen op facebook of Instagram als je het receptje uittest ;)

Hieronder kan je ook altijd feedback achterlaten.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page