Nood aan iets dat je snel op tafel kan toveren na een drukke dag, maar dat toch lekker en voedzaam is? Probeer dan dit receptje eens.
Voor 2 personen
Ingrediënten
150g ongekookte volkoren spirelli
200g gemengd- of rundergehakt
400g gehakte diepvriesspinazie (zonder room!)
1 teentje knoflook
1 doosje light room (250ml) bij lactose-intolerantie kan je kiezen voor Alpro cooking room
peper en zout
Bereidingswijze
Zet een pot op het vuur met water om de pasta al dente te koken volgens de verpakking
Bak het gehakt rul in een pan met hoge rand
Voeg de diepvriesspinazie er aan toe en laat ontdooien (op een laag vuurtje en met een deksel op de pan)
Pers het teentje knoflook en voeg toe aan de spinazie
Giet de room bij de spinazie en kruid af met peper en zout
Plaats een deksel op de pan en laat 5 minuutjes sudderen
Schep de saus over de pasta en laat het smaken
Vergeet mij niet te taggen op facebook of Instagram als je het receptje uittest ;)
Hieronder kan je ook altijd feedback achterlaten.
Comments